Blog

Double Party – Hoe zit ’t met jou

todaynovember 3, 2022 8

Achtergrond
share close

Het duo Double Party heeft een oud liedje van Koos Alberts in een nieuw jasje gestoken. Koos nam het op in 1986. De versie van Double Party klinkt frisser en moderner dan het origineel. Het is een duidelijke verbetering.

Double Party bracht eerder al een aantal Nederlandstalige singles uit. Eerder zagen liedjes als “Kom zwaai van links naar rechts” en “Als ik jou zie” het levenslicht.

Het duo is regelmatig te zien op diverse feestelijke gelegenheden zoals dorpsfeesten, bruiloften en in gezellige café’s

Double Party bestaat uit Manuela en Arjen van de Feen. Het is een muzikaal echtpaar met een muzikale zoon: producer Dylan van der Feen. Kortom een zeer talentvolle familie.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Dennis van Dam zingt “Oranje Kampioen”

Na het ongelofelijke succes van de knaller van een single ‘Cést la vie’ komt Dennis van Dam nu met een speciale WK versie daarop met als titel “Oranje Kampioen”. Hoewel de single “Cest la vie” nog steeds door knalt ben ik niet stil blijven zitten en ben ik weer de studio ingedoken met het zelfde team. Ook ik wilde een mooie WK nummer maken en dacht toen gelijk aan het […]

todaynovember 3, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%