Uncategorized

Donna Summer – Mystery Of Love (Le Flex Summer Mystery Remix)

todayseptember 8, 2022 5

Achtergrond
share close

Donna Summer verwierf haar populariteit in de jaren ’70 als de “Queen Of Disco” en was daarmee een van de bestverkopende artiesten van het decennium. In 1980 tekende ze als eerste artiest een platencontract met het nieuwe label Geffen Records en het tweede album voor Geffen werd het iconische album ‘Donna Summer’ uit 1982, geproduceerd door niemand minder dan Quincy Jones. Dit bleek een meesterzet, want het volgende album dat Quincy Jones zou produceren werd ‘Thriller’ van Michael Jackson.

Zowat alle grote namen uit de muziekindustrie werkten aan dit album mee, en bevatte o.a. ‘Love Is In Control (Finger On The Trigger)’, ‘State Of Independence’ (met een all-star choir), ‘The Woman In Me’, het door Bruce Springsteen geschreven ‘Protection’ en de door Cassius voor ‘Cassius 1999’ flink gesampelde ‘(If It) Hurts Just A Little’. Speciaal voor de binnenkort te verschijnen 40th anniversary edition van dit legendarische album verschijnt nu een gloednieuwe remix van de track ‘Mystery Of Love’ waarop naast Donna Summer ook gedenkwaardige vocalen van niemand minder dan James Ingram te horen zijn. De remix werd verzorgd door de Engelse DJ/prioducer Le Flex, die ‘Mystery Of Love’ voorzag van een contemporay/r&b/nu-disco/pop feel zonder het respect van het origineel uit het oog te verliezen.

Deze remix kwam in nauwe samenwerking met The Estate Of Donna Summer tot stand.  

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%