Blog

DJ Mentwitt – Selfienaise

todayaugustus 24, 2019 10

Achtergrond
share close

DJ Mentwitt – Selfienaise

Tegenwoordig maakt iedereen die op stap gaat een “selfie”. Een fotootje, natuurlijk van jezelf. Meestal samen met vrienden en vriendinnen. Niks leukers dan een shotje tijdens een gezellig feest of een avondje uit in het café.

Een hoogtepunt op elk feest is natuurlijk het moment waarop iedereen de polonaise gaat lopen. DJ Mentwitt komt nu met een plaat waarop het mogelijk is op de polonaise te doen en waarin een aantal momenten zijn gecreëerd waarop iedereen tegelijkertijd een selfie maakt.

Daarom de titel “Sefienaise”.

DJ mentwitt is een jonge, zeer talentvolle DJ die overal in het land met veel succes optreedt. Hij is afkomstig uit het Noord-Hollandse Uitgeest. Mentwitt raakte al op de basisschool besmet met “feest-virus”en hij probeert daar de rest van het land ook mee te besmetten.

Selfienaise is geschreven door Fokko Dam en Arie Kuipers en werd opgenomen en geproduceerd door Dylan van der Feen in The Office Studio te Witmarsum.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=lSXAU_G7mq4[/embedyt]

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Het feest begint bij Feest DJ Maarten En Steven Harks met Zwemband

Bio Feest DJ Maarten Feest DJ Maarten: geboren te Beverwijk Steven Harks: geboren te Veghel Iedereen kent het probleem vast wel, je komt terug van vakantie en je bedenkt je thuis dat je misschien tocht iets te veel hebt gegeten en gedronken. Naast alle leuke vakantie foto's heb je ook een iets te dikke buik overgehouden aan je weekje weg. Met de plaat "Zwemband" laten Feest DJ Maarten en Steven Harks horen dat het helemaal niet zo erg is als […]

todayaugustus 18, 2019 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%