Blog

Dit is de mooiste plaat die ik ooit heb gemaakt, Danny Sulman – Zo Mooi

todayapril 6, 2020 4

share close

Na het uitbrengen van zijn vorige single ‘Jij bent wat ik wil’, gaat het goed met Danny Sulman (33) uit Emmer-Compascuum

Daarom heeft hij wederom samen met Roy Keuter, Rowdy Prins en Jeff Zwart een prachtige nieuwe single opgenomen, genaamd : ‘Zo Mooi’.

“Deze single komt echt uit mijn hart” verteld  Sulman. “Wij verwachten binnenkort ons eerste kindje en ik wilde het gevoel wat ik daarbij heb vertalen in een lied. Mijn moeder is drie jaar geleden overleden. Hierdoor is dit een emotionele periode voor mij omdat ik dat graag met haar gedeeld had.

“Ik ben helemaal verliefd op het liedje”, lacht Sulman. “Ik denk dat mensen verrast zullen zijn en dit niet van mij verwachten. Ik heb samen met Iris Sijbom een hele mooie videoclip gemaakt waar ik super trots op ben.

Ik kan niet wachten om het te delen met de wereld!”

De single ‘Zo mooi” is verkrijgbaar vanaf 1 april 2020 en legaal te downloaden via de bekende platforms. [wpdevart_youtube width=”640″ height=”385″ autoplay=”0″ theme=”dark” loop_video=”0″ enable_fullscreen=”1″ show_related=”1″ show_popup=”0″ thumb_popup_width=”213″ thumb_popup_height=”128″ show_youtube_icon=”1″ show_annotations=”1″ show_progress_bar_color=”red” autohide_parameters=”1″ set_initial_volume=”false” initial_volume=”100″ disable_keyboard=”0″]3XkYh5eUH1E[/wpdevart_youtube]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Nick Brinkhuis gunt iedereen een lichtpuntje in de duisternis

Met z’n nieuwe single 'Je kunt het nooit meer overdoen’ gunt Nick Brinkhuis iedereen een lichtpuntje in de duisternis. Zeker in deze aangrijpende periode die in het teken staat van het coronavirus. Het onderwerp waarover Nick zingt, zet je wel aan het denken. Geniet van het leven, het is te kort om stil te staan. Zie het leven als een feest dat je nooit meer over kunt doen. De opzwepende […]

todaymaart 22, 2020

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%