Blog

Dirk Meeldijk – Bij Jou

todayoktober 21, 2022 5

Achtergrond
share close

Met ‘Bij Jou’ presenteert Dirk Meeldijk weer een ouderwetse en authentieke Dirk Meeldijk kraker.

In 2007 forceerde Dirk Meeldijk met de knaller ‘Ik Hou Van Het Leven’ zijn doorbraak en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Onlangs bereikte zijn hit ‘Vier Zomer Lang’ de gouden status en heeft inmiddels 10 miljoen streams op de teller. De nieuwe single ‘Bij Jou’ is met hetzelfde team tot stand gekomen; Ronald Moonen produceerde de track en Anita Haex-Scholtens wist wederom een tekst te schrijven die op Dirk’s lijf geschreven is. “Ik kan alleen maar liedjes vertolken die ik voel. Zo niet, dan wordt het niks. Anita weet altijd teksten te schrijven die me raken en die ik met heel mijn hart en ziel kan vertolken. Met ‘Bij Jou’ heeft ze wederom precies dat gedaan.” merkt de goedlachse volkszanger op bij de release van zijn nieuwe single.

Uiteraard wordt ‘Bij Jou’ ondersteund door een passende videoclip.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

VAART – Lied van de Hoop

De mannen van de band Vaart maken liedjes die ergens over gaan, in het Nederlands. Na ruim 20 jaar ervaring in het covercircuit besloten ze dat er meer is dan liedjes naspelen. Sindsdien maakt Vaart liedjes met eigen muziek en teksten met een hart. Natuurlijk miste de band in de coronaperiode de verwondering en het applaus van haar publiek, maar inspiratie voor nieuwe liedjes bleef komen. Inmiddels schreef de band al ruim […]

todayoktober 20, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%