Blog

Dewi Moonen – Zonder het te weten

todayoktober 15, 2022

Achtergrond
share close

Zangeres Dewi Moonen geboren in Goirle, is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige Zangeres. Na vele keren het podium te betreden kriebelde het naar een eigen single. Haar wens is dan ook, om nog veel meer te mogen optreden. Nu is dan eindelijk de tijd aangebroken voor haar “eigen single”. Samen met Wilbert Pigmans heeft zij haar nieuwe versie van Corrie en de Rekels in een nieuw jasje gestopt. Getiteld: “Zonder het te weten” “Zonder het te weten” gaat de komende weken de Nederlandse radio veroveren en zoals Dewi zegt: Ik hoop dat dit een debuut-hit gaat worden! Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig om de eerste single van Dewi bij Music Experience tot een geweldige hit te maken!

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Freddy de Bruin – Op Knoal

Op Knoal . Het is de naam van Stadskanaal zoals die in de volksmond of ook wel in de streektoal wordt genoemd. Ik ben er geboren en getogen en nog steeds is het de plek om te winkelen en uit  gaan. Wij wonen nu in Nieuw Buinen maar dat is hemelsbreed nog geen 200 meter. De Krinkiespeiers zijn er inmiddels niet meer, Qua leeftijd was het nu ook mijn beurt […]

todayoktober 15, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%