Blog

Dennis van Dam zingt “Oranje Kampioen”

todaynovember 3, 2022 5

Achtergrond
share close

Na het ongelofelijke succes van de knaller van een single ‘Cést la vie’ komt Dennis van Dam nu met een speciale WK versie daarop met als titel “Oranje Kampioen”. Hoewel de single “Cest la vie” nog steeds door knalt ben ik niet stil blijven zitten en ben ik weer de studio ingedoken met het zelfde team.

Ook ik wilde een mooie WK nummer maken en dacht toen gelijk aan het nummer “Cést la vie” Een geweldig pakkende refrein die niet snel uit je hoofd gaat, ik hoor hele stadions dit al zingen. De afgelopen maanden was het podium op en podium af en op elke radiostation was ik wel te horen met mijn singles Cést la vie en op dit moment ook nog steeds “Loco Loco” In vrijwel elke hitlijst stonden mijn singles.

Dus laten wij hopen dat dit nummer het ook nog eens geweldig gaat doen dan kan ik terug kijken op een zeer succesvol 2022, en wie weet sluiten wij dat wel af met Oranje als kampioen.

  • cover play_arrow

    Oranje Kampioen (C'est La Vie) Dennis van Dam

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

MrMartin wil na Engeland ook zijn eigen land Nederland veroveren en daarna de rest van de wereld met zijn popmuziek.

Tussen zijn 5e en 12e jaar is hij samen met zijn oudere broers in de entertainment wereld terecht gekomen, hij zingt en speelt gitaar. Toen hij 12 jaar oud was begint hij interesse te krijgen in eigen liedjes te schrijven en neemt zijn muziek serieuze vormen aan. Zijn teksten vertellen een verhaal, zijn muziek laat je genieten. Op zijn twintigste verhuist hij naar Engeland, waar hij in een hotel werkt […]

todaynovember 1, 2022 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%