Blog

Dennis van Dam maakt Nederland Loco Loco …?

todayaugustus 16, 2022 7

Achtergrond
share close

Na het ongelofelijke succes van de knaller van een single ‘Cést la vie’ komt Dennis van Dam nu met een nieuwe geweldig lekkere zomerse single: “Loco Loco”. De afgelopen 2 maanden was het podium op en podium af voor de enthousiaste Hellendoorner. Op elke radiostation was Dennis te horen met zijn zomerhit ‘Cést la vie’. In vrijwel elke hitlijst heeft de single gestaan, en op Spotify gaat het nummer richting een half miljoen streams. Viral 50, Spotify en ook wekenlang in de top 10 op ITunes, kortom, het kon allemaal niet op. “Ik wist niet wat me overkwam” aldus Dennis.

Hoewel de single Cest la vie door knalt met duizenden streams per dag is het gewoon een feit dat Dennis niet kan niet stilzitten en is zeer verrassend nu al weer de studio ingedoken met het zelfde team. Een geweldig pakkende refrein die niet snel uit je hoofd gaat, begint inmiddels een handelsmerk te worden lacht Dennis. Pascal de Vormer en Peter Pruysenaere hebben de pen weer op papier gezet en de single “Loco Loco” was een feit. Kees Tel heeft “Loco Loco” wederom in een heerlijke C’est la vie jasje gegoten. In een spetterende videoclip met danseressen van Karin Heesbeen op het strand met ondergaande zon, hoopt Dennis jullie net zo gek (Loco Loco) te maken.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Nieuwe single zangeres Wendy de Laat “Arrivederci Ciao Amor

Zangeres Wendy de Laat uit Oosterhout komt naar haar laatste succesvolle single met de titel ‘Antonio’ met een nieuwe single Arrivederci Ciao Amor. Wendy de Laat liep al een tijdje met idee om te gaan samenwerken met een nieuw label. Na samenwerkingen met verschillende labels en ook het uitbrengen in eigen beheer wilde ze iets geheel anders. Joris van Dijk van Sonic Solutions bracht Wendy onder de aandacht van het […]

todayaugustus 14, 2022 13

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%