Blog

Dennis & Sheréna – Die ene nacht

todaynovember 5, 2022 3

Achtergrond
share close

Zowel Dennis als Sheréna zijn er van overtuigd dat, de handen die ze ineen hebben geslagen om in eerste instantie als gelegenheidsduo voet op Nederlandse bodem te zetten, uit kan groeien tot iets heel moois. De twee Brabantse artiesten kwamen elkaar regelmatig tegen tijdens optredens in de regio. Bij een evenement op een vakantiepark ontstond het idee om samen een duet uit te brengen. Om dit te realiseren namen ze contact op met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De Meern, waar Dennis al eerder twee singles heeft opgenomen. Hun eerste duetsingle ‘Die ene nacht’ is dan ook meteen een liedje waarvan het refrein in je hoofd blijft hangen. Ze hopen hiermee een goede indruk bij het publiek achter te laten. Als het aan Dennis & Sheréna ligt zal het ook zeker niet bij deze ene single blijven.

Dennis en Sheréna gingen samen op zoek naar een geschikt lied en kwamen bij toeval een clip tegen welke vanaf het eerste moment hun enthousiasme wekte. Frank Verkooyen heeft van een soloplaat een duet weten te maken, welke heel bijzonder is en ontzettend goed in het gehoor ligt.

De single ‘Die ene nacht’ is vanaf 2 november 2022 te streamen bij de bekende portals. De videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen op YouTube.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

JACK ELMONDO – Jij nam de liefde niet zo nauw

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige Jack Elmondo is terug met een knaller van een single, getiteld ‘Jij Nam De Liefde Niet Zo Nauw’. Al op zeer jonge leeftijd maakte Jack zijn eerste single ‘Is Alles Nu Voorbij' waarmee hij zich meteen in de kijker wist te spelen, vele singles en albums volgden en een succesvolle deelname aan het SBS programma ‘Bloed Zweet & Tranen’, maar de laatste tijd was het […]

todaynovember 5, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%