Blog

Denise van Boxtel – Slapen doen we later

todayseptember 10, 2022 23

Achtergrond
share close

Denise van Boxtel komt met een nieuw nummer: Slapen doen we later!

Met het nummer ‘Slapen doen we later’ laat Denise een ander geluid horen dan op haar voorgaande singles. Voor de opnames van dit nummer dook zij de legendarische studio Soundwise in om hier te werken met Kirsten Michel, Joost van Leeuwen en Jimmy van den Nieuwenhuizen.

Denise van boxtel vertelt over haar nieuwe nummer:

Ik heb dit zomerse nummer geschreven in de lente toen het net lekker weer begon te worden. Na een paar keer op stap te zijn geweest met mijn vriendinnen vond ik dit een toepasselijk onderwerp om een nummer over te schrijven. Tevens wou ik een keer iets anders maken dan mijn voorgaande nummers.

Het nummer komt nog net op tijd uit om de laatste zonnestralen mee te pakken en te genieten van dit nummer met je voeten in het zand.

Slapen doen we later is het resultaat van een goede samenwerking tussen mij en de producers. We hopen veel mensen met dit nummer een lach op het gezicht te brengen.

Denise haar nieuwe nummer wordt gereleased via glitter beats op 7 september, hierna gaat Denise de studio weer in om nieuwe muziek op te nemen. Want slapen, dat doen we later wel!

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%