Blog

Denans – Ik heb nog steeds mijn wilde haren

todayoktober 22, 2022 5

Achtergrond
share close

Heb jij je wilde haren nog?

Denans wel. En dat kan vaak voor hilarische momenten zorgen maar in dit geval zorgt het voor een nieuw liedje met de titel die hem op het lijf geschreven is  “ik heb nog steeds mijn wilde haren.”

Waylon van der Heyden en de Gebroeders Ko brachten het liedje “ik heb nog steeds mijn wilde haren” onder de aandacht van Denans en dat was een rake zet. Al ruim anderhalf jaar lag dit liedje op Denans te wachten maar zoals altijd is het wachten op het juiste moment om het uit te brengen.

Na carnaval 2022 hebben we allemaal weer vertrouwen gekregen in een normaal leven en daarbij ook normaal werken.  Voor artiesten als Denans hoort daarbij weer optreden en mensen vermaken.  En dat was voor Denans het teken om weer de studio in te duiken.  Samen met Waylon van der Heyden en Randy Watzeels van studio RWM in Rijsbergen is er hard gewerkt om dit liedje de sfeer te geven die past bij Denans. Gezellig, vernieuwend maar vooral feest.

“Ik heb nog steeds mijn wilde haren” wordt op 19-10-2022 uitgebracht door Party Bob van Berk Music en is vanaf deze datum te downloaden op alle bekende streaming muziek diensten.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Catharina Hulters – Wat kan het me ook schelen

En je zou bijna zeggen, gelukkig daar is ze weer met een fonkelnieuwe single “Wat Kan Het Me Ook Schelen” Inmiddels is Catharina Hulters al niet meer weg te denken uit ons Volkse Muziek Landschap, met vaak de bezongen traan en dan weer een en al vrolijkheid. Samen met haar creatieve team Emile Hartkamp & Norus Padidar is ze bezig met haar allereerste Album dat in het voorjaar gepresenteerd zal […]

todayoktober 22, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%