Blog

DEBUUTSINGLE VOOR BENNIE BERNAL UIT HELLENDOORN

todayoktober 1, 2022 5

Achtergrond
share close
De 20 jarige Bennie Bernal uit de buurtschap Marle in de gemeente Hellendoorn komt met zijn debuutsingle “Jij ziet me niet”. Bennie hoorde een Engelstalig nummer en vond dat zo mooi dat hij daar wel graag een Nederlandse tekst op wilde laten maken. Samen met Joop Wulf, een lokale radio DJ die hem er op attendeerde om contact op te nemen met tekstschrijver / producer Roy Otters, trok Bennie de stoute schoenen aan. En zo ontstond de single “Jij ziet me niet” wat onder het label van CD Hamster Music wordt uitgebracht. Vanaf kleins af aan wist Bennie al dat hij graag zanger wilde worden, zo klom hij tijdens het overblijven op school op het podium en zong daar de sterren van de hemel en dat bleef hij doen. Op een iets oudere leeftijd zong hij op verjaardagen en feestjes en werd zelfs geboekt om op te treden. Naast het zingen voetbalt hij met een vriendengroep bij vv Hellendoorn, wat ook een grote hobby van hem is. Natuurlijk ben ik trots op mijn echte naam, maar een artiestennaam is toch wel gaaf en zo werd in het café waar ik altijd kom mijn artiestennaam Bennie Bernal bedacht.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Arie Post met ultieme kroeg kneiter BIERTJE EN EEN BITTERBAL

Na het uitbrengen van eerste single Kleine vriend die opgedragen is aan zijn zoon Jesse, komt Arie Post nu met zijn 2e nieuwe single BIERTJE EN EEN BITTERBAL. Het is een nummer met een knipoog en Arie hoopt dan ook dat het publiek deze feestplaat massaal zal meezingen in alle kroegen en feesttenten. BIERTJE EN EEN BITTERBAL, wie kent deze combinatie nou niet tijdens een feestje of gezellig in het […]

todayoktober 1, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%