Blog

De Zware Jongens – Melk

todaynovember 8, 2019

share close

De nieuwe single van de Zware Jongens die in oktober 2019 uitkomt is getiteld: “Melk”

Fokko Dam en Arie Kuipers hebben de drank afgezworen en hebben besloten om vanaf heden alleen nog maar gezonde drankjes te drinken.

De Zware Jongens hadden eerder grote hits met “Stil aan de overkant”, “De poes van tante Loes”, “De Kneu” en natuurlijk de “Jodeljump”. Ook mengden zij zich de afgelopen zomer in de gemeentelijke politiek met het lied ”Jannewietske wat is ’t stil”.

Het liedje Melk is gebaseerd op een traditioneel Iers volkswijsje dat ook in de TV serie Spongebob wordt gebruikt.

“Melk” is opgenomen in the Office Studio te Witmarsum. Dylan van der Feen zorgde voor het complete arrangement en de productie.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Feest DJ Mentwitt – Laveloos

Eind oktober 2019 verschijnt alweer de tweede single van het aanstormende talent: Feest DJ Mentwitt. Het is de opvolger van de Selfinaise die eerder dit jaar verscheen. Op deze single laat hij horen dat hij over een goede zangstem beschikt. Het liedje “Laveloos” is een echt feestnummer dat het in elke kroeg goed gaat doen. In de tekst zitten ook nog de woorden Reddeloos, redeloos en radeloos verwerkt. Iemand die […]

todayoktober 26, 2019 40

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%