Blog

De Suskes – Boeren aan de macht

todayoktober 4, 2019 30

share close

Door de landelijke boerenprotest op 1 oktober in Den Haag, komen de Suskes met een muzikale steunbetuiging aan de boeren.

De Suskes staan volledig achter de boeren in hun strijd tegen de Haagse betutteling en de volkomen onredelijke, onwerkelijke en onwerkbare eisen die aan de boer worden gesteld.

Met het lied “Boeren aan de macht” hopen zij de boeren een steuntje in de rug te geven in de strijd tegen de huidige politieke waanzin.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Tweede single Kings of Diamonds.

De hechte vrienden groep uit Drachten vormen de band  Kings of Diamonds. Deze talent volle band timmert aardig aan de weg en brengt deze week de tweede single uit. Titel van het nieuwe nummer is “The Sun”. Het is de opvolger van “Don’t let go” dat  veel airplay kreeg. Ook op 3FM is deze eerste single te beluisteren geweest. The Sun is een zelfgeschreven nummer en opgenomen in The Grien Room te Leeuwarden. De productie was in handen van Nico […]

todayseptember 30, 2019 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%