Blog

DE POPULAIRE VOLENDAMSE BAND J-NIUS KOMEN MET WK SINGLE “THE ORANGE ARMY”

todaynovember 10, 2022 4

Achtergrond
share close

J-Nius is een populaire 10-koppige Volendamse Partyband á la The Hermes House Band van vroeger. Het liedje dat ze nu uitbrengen “The Orange Army” is een echte oorwurm, na 1x horen blijft het in je hoofd zitten. J-Nius gaat vol gas en staan voor 1000% achter dit nummer, dit is een echte WKKraker voor het Nederlandse volk!!!!!. De bandleden hopen dan ook dat het nummer, maar ook onze oranje jongens in Qatar het goed gaan doen, zodat de tekst in het liedje ‘drinken wij allemaal Champagne uit de beker die Oranje gaat winnen’ waarheid gaat worden. J-nius, de 10 mans formatie staat bekend als de gezelligste band uit Volendam. En willen natuurlijk ook onze jongens van Oranje steunen, dat doen ze dan ook met dit aanstekelijke nummer.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

JEFFREY OUD KOMT MET EEN PRACHTIGE BALLADE ALS 2E SINGLE VAN ZIJN ALBUM

De afgelopen jaren heeft zanger Jeffrey Oud samen met zijn band gewerkt aan maar liefst 12 nagelnieuwe Nederlandstalige tracks die er niet om liegen. Het nummer “Dichterbij” is het 2e nummer afkomstig van het album genaamd: “Best(t)of” wat in zijn geheel in maart 2023 officieel uit gaan komen. Na “Ik ben hier” laat hij in deze prachtige ballade een ander geluid horen wat aansluit bij de huidige situatie in de […]

todaynovember 10, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%