Blog

De Nieuwe Single van Rick ter Meer “Ze Bleek De Dochter Van De Kastelein”

todaymaart 21, 2020 1

share close

Uiteraard liggen ook de optredens van Rick Ter Meer (hopelijk) tijdelijk stil vanwege het coronavirus. Deze gezellige Brabander heeft vóór het uitbreken ervan, wel al zijn nieuwe single en videoclip opgenomen. Hiervoor plaatste Rick een oproepje: “Wij zijn opzoek naar mensen die wat sfeer kunnen maken en ik geloof dat ik er daarvan genoeg op de sociale media heb”, aldus de Eindhovenaar. En reken maar dat de sfeer overkomt op zijn nieuwste video; ‘Ze Bleek De Dochter Van De Kastelein’.

Dit feestbeest, die zich in het verleden al tweemaal tot Prins Carnaval liet bombarderen, nam enkele jaren geleden nog maar voor het eerst als grap een liedje op. Inmiddels heeft Rick al diverse eigen nummers op zijn naam staan en nu schuift hij de dochter van de kastelein naar voren. Geproduceerd door Frank Verkooyen, mede van tekst voorzien door Rick zelf en vervaardigd in The Boom! Music studio in Breda. Deze gezellig en feestelijke meezinger is verkrijgbaar via de downloadshops en streamingsdiensten, en wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade.

[wpdevart_youtube width=”640″ height=”385″ autoplay=”0″ theme=”dark” loop_video=”0″ enable_fullscreen=”1″ show_related=”1″ show_popup=”0″ thumb_popup_width=”213″ thumb_popup_height=”128″ show_youtube_icon=”1″ show_annotations=”1″ show_progress_bar_color=”red” autohide_parameters=”1″ set_initial_volume=”false” initial_volume=”100″ disable_keyboard=”0″]70JBfMfQB8M[/wpdevart_youtube]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Telefonische interview met Anneke Verstege

We hadden een interview met Anneke Verstege uit Kampen. Zij heeft haar eerste single gemaakt Zo Wil Ik Leven en wij waren blij dat zij een interview met ons wilde houden. Ze is een alround zangeres die vele stijlen zing. Maar laat ik niet te veel over haar vertellen en luister naar het gesprek wat ik ben haar gehouden hebt.

todaymaart 21, 2020 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%