Blog

De Nieuwe Single van Nog Effe is uit

todaymei 11, 2019 1

share close

 Na hun eerste single “De as van ome Arie” komt Nog Effe nu met het vrolijke “Feest in de tent”. Mocht u zich afvragen waar u deze melodie van kent, dan moet u even heel goed nadenken en misschien komt u er op. In ieder geval is dit een heerlijk opgewekt lied dat op alle manieren uitnodigt tot meezingen en meedoen.

 Nog Effe Een band waarvan de bandleden zich bewust zijn van hun beperkte houdbaarheid. Het oudste bandlid is 74 jaar! Vandaar de naam: Nog Effe…! Maar net als bij belegen kaas en oude port worden sommige dingen nét wat lekkerder als je het even laat rijpen.

 De heren hebben een flinke muziekgeschiedenis achter zich: de één meer als bühne- of, studiomuzikant, de ander weer als componist/tekstschrijver. Hun opgedane ervaring brengen ze maar wat graag als Nog Effe voor het voetlicht.

De live optredens van Nog Effe bestaan eigenlijk uit twee onderdelen.

  1.  Er wordt op semi-acoustische wijze een allround, gezellig repertoire gespeeld. Allemaal bekende liederen passeren de revue. Leuk om naar te luisteren en zeer geschikt om op te dansen. Volumes zijn niet oorverdovend maar heerlijk aangenaam.
  2. Wat later op de avond brengt de band een heerlijk Nederlandstalig blok waardoor de stemming er meteen in komt. Een polonaise zal onvermijdelijk blijken te zijn.

Voor meer info: Annerike van de Straat Plugger 06-46444671

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4AQoFKCIwEA[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Interview met Michiel Ruijter

De afgelopen week is er een interview geweest met zanger Michiel Ruijter over de telefoon. Maak kennis met deze fantastische zanger die ik via de telefoon hebt gesproken.  We hebben het o.a. over zijn nieuwe single en hoe het allemaal begon. Nieuwsgierig luister dan naar het interview. [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=YYH13svQQIg[/embedyt]

todaymei 2, 2019 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%