Blog

DE LEGENDES

todayaugustus 27, 2022 4

Achtergrond
share close

Wie kent ze niet, de Nederlandstalige legendes Willy Alberti, Koos Alberts en Nico Haak. Hun tijdloze muziek komt nog steeds uit menig luidspreker en wordt door jong en oud gewaardeerd. Kleinzoon Dennis Alberti, neef Pierre van Dam en zoon Kees Haak hebben de krachten gebundeld en laten als eerbetoon aan hun voorouders in een 45 minuten durende show het publiek genieten van de bekende liedjes van weleer.

Gezellige duetten en bekende hits als onder andere ‘Foxy Foxtrot’ ‘Ik verscheurde je foto’ en ‘De glimlach van een kind’ passeren de revue op een eigentijdse frisse manier. Kortom een feest der herkenning! De Single ‘Een Reisje Langs’ is de eerste handtekening van Dennis, Pierre en Kees waarin zei bij eenieder de glimlach op het gezicht gaan weten te toveren. De Bekende korte stukjes die verwerkt zijn nemen je mee langs de onvergetelijke grootheden. Dennis-Pierre-Kees volmondig: “Wat zouden ze hier graag bij willen zijn en wat zijn wij trots dat we dit mogen doen’

“We hopen oprecht dat Nederland er veel luisterplezier aan gaat beleven.” Eén ding is zeker… stil blijven zitten tijdens een optreden van dit drietal is onmogelijk!

De Legendes een reisje langs…

Website: https://www.today-music.nl/acts/de-legendes
Facebook: https://www.facebook.com/officielepaginadelegendes

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

ROBERT PATER – GINA

Met ‘Gina’ levert de populaire zanger Robert Pater een nieuwe kraker van jewelste af, en dendert de hit-trein voort. Met hits als ‘Eenzaam En Alleen’, ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Heel Mijn Hart’, ‘Heel Mijn Hart’ en vele anderen, kan niemand meer om Robert Pater heen. Voor de nieuwe single ‘Gina’ dook Robert wederom de studio in met Harald Queens en wordt er nieuw leven geblazen in de oude […]

todayaugustus 26, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%