Blog

De Legendes – De Wintermaanden

todaydecember 3, 2022 15

Achtergrond
share close

30 november release tweede single ‘De Wintermaanden’

 De tweede single van de formatie De Legendes – Kleinzoon Willy Alberti, Dennis Alberti, neef Koos Alberts, Pierre van Dam en zoon Nico Haak, Kees Haak.

 De vorige single ‘Een Reisje Langs’ was het visitekaartje van de drie mannen om hun voorouders te eren en ervoor te zorgen dat de grote tijdloze hits als onder andere ‘Foxy Foxtrot’ ‘Ik verscheurde je foto’ en ‘De glimlach van een kind’ niet verloren zullen gaan en passeren de revue op een eigentijdse frisse manier tijdens de optredens.

De nieuwe single ‘De Wintermaanden’ is tot stand gekomen omdat Willie, Koos en Nico graag dit uitstapje hadden willen maken om gezamenlijk een wintersingle te kunnen Lanceren.

Daar is het jammer genoeg nooit van gekomen, met die gedachte hebben Dennis, Pierre en Kees besloten het nu wel te realiseren en zijn we er van overtuigd dat Willie, Koos en Nico van hun Nazaten aan het genieten zijn van deze geweldige tijdloze dans en meezing knaller gecomponeerd door Hans Louws.

DE LEGENDES gaan zingend en swingend de winter door! Doen jullie mee?

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%