Blog

De 10 vragen voor zanger Leon Basley

todaymaart 9, 2019 4

share close

1 Hoe kan je jezelf het beste omschrijven?

Ik ben Leon Basley 42 jaar en woonachtig in Bergen Op Zoom en heb een dochter van 18 Sharona

2 Hoe lang zit je in de muziekwereld?

Eigenlijk al van mijn 8 jaar af door het deelnamen aan talentenjachten(playbackshows) maar echt zingen nu al 27 Jaar

3 Hoeveel single/albums heb je tot nu toe gemaakt?

5 albums en 8 singels

4 Wat was het leukste optreden tot dusver?

Mijn Leukste optreden was toch wel mijn eerste echte optreden wat ik ooit deed dat was in het voorprogramma van Frans Bauer

5 Wat zijn je ambities voor de toekomst?

Dat is op dezelfde voet doorgaan hoe we nu bezig ijn en nog vele singles/albums te mogen maken en nog vele optredens te mogen doen

6 Je deed mee aan een talentenjacht, Waarom?

Ik heb meegedaan aan de talentenjacht duizend sterren stralen van de tros omdat ik toch wat meer naamsbekendheid wilde krijgen al zou ik nu nooit meer aan een talentenjacht meedoen uit de ervaring die ik daarin heb meegemaakt.

7 Wie inspireren jou?

Dat zijn mijn grote voorbeelden Elvis Presley en Andre Hazes

8 Met wie zou je nog een keer graag samen willen werken?

Met Django Wagner zou me wel leuk lijken

9 Ben je verliefd verloofd of alleenstaand?

Ik ben alleenstaand

10 Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik Ben ervaringsdeskundige binnen de GGZWNB Kade Beschermd wonen

Mogen we je bedanken voor dit gezellige interviewtje?

Jullie ook heel erg bedankt voor het interview en de aandacht die jullie aan mij besteden en veel succes met jullie radiostation en de groetjes aan alle luisteraars en dj s van dit radiostation groetjes en veel liefs Leon basley

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=OVh80Gy3T4k[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Maak kennis met Dj/Zanger Pascal Smeenk

01 Vertel eens iets over jezelf? Ben Pascal Smeenk kom uit Arnhem ben 38 jaar oud 02 Wat doe je graag naast het leven als artiest? Sowieso werk ik als chauffeur in Arnhem en me hobby's zijn motor rijden en ga graag met me dochter naar de schietclub schieten we geweer en pistool 03 Ik zag dat je ook drive-inn shows doet, zing je daar ook bij? Ja met de […]

todaymaart 7, 2019 19

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%