Blog

Dave van Well luidt Kerstperiode in met DEZE KERST BEN IK VAN JOU

todaydecember 8, 2022 16

Achtergrond
share close

DEZE KERST BEN IK VAN JOU is de titel van de nieuwe Kerstsingle van Dave van Well, bekend van het SBS6 Tv-programma Ik geloof in mij.

De single is tot stand gekomen nadat Dave een email ontving van twee muzikanten uit Enschede die een leuk kerstnummer hadden geschreven voor de Nijmeegse zanger. Dave was gelijk enthousiast omdat het een nummer is met een knipoog, een hoog meezinggehalte heeft en daardoor net even anders klinkt als de meeste Kerstplaten. Samen is het drietal de studio in gedoken om de krachten te bundelen. Dave heeft het nummer zelf verder geproduceerd en het resultaat mag er zijn.

De videoclip is in handen van Ron Schmid, ook bekend van het SBS6 Tv-programma Ik geloof in mij met hoofdrollen van o.a. Mel en Den beter bekend van Het leven is geen Ponykamp en natuurlijk Said de camera assistent ook bekend van Ik geloof in mij. Het is een clip met een komisch karakter en een knipoog. De single komt uit op het label NLHits en de promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Website:                www.davevanwell.com   

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%