Blog

DARIO – SUZANNE

todayoktober 8, 2022 14

Achtergrond
share close

Met ‘Suzanne’ presenteert ras-Amsterdammer Dario een geheel eigen bewerking van de klassieker van V.O.F. De Kunst uit 1983. “Ik heb ‘Suzanne’ nu een paar keer op de bühne gebracht en de tent gaat op zijn kop. Ik heb heel veel vertrouwen in deze single” vertelt Dario trots. Het podiumdier scoorde eerder al grote hits met o.a. ‘De Clown’ en ‘Vrijgezel’, was in 2005 te zien met een eigen reality soap op SBS en was vorig jaar uitgebreid te bewonderen in de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’.

‘Suzanne’ werd geproduceerd door Mario Veltman (bekend van o.a. Gino Graus, René Schuurmans, Corry Konings, Franky Falcon e.v.a.) Een passende videoclip is momenteel te zien op alle bekende clipkanalen.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

PIERRE KLEINJANS – IN HET AVONDLICHT

Pierre Kleinjans gooit het roer muzikaal gezien enigszins om. Dat is duidelijk te horen als je zijn nieuwe single ‘In het avondlicht’ vanuit je luie stoel beluistert. Dat is toch één van de favoriete plekjes waar de muziek van deze uit Capelle aan den IJssel afkomstige zanger het beste tot z’n recht komt. Pierre is bovendien ontzettend blij dat tekstschrijver John Collee en platenlabel Nationale Artiesten Parade vanaf heden samen […]

todayoktober 8, 2022 6

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%