Blog

DARIO – MAAK JE NIET DIK PIK

todayjuli 19, 2022 8

Achtergrond
share close

Ras-Amsterdammer Dario heeft met ‘Maak Je Niet Dik Pik’ een heuse zomerhit in handen. Het podiumdier scoorde eerder al grote hits met o.a. ‘De Clown’ en ‘Vrijgezel’, was in 2005 te zien met een eigen reality soap op SBS en was vorig jaar uitgebreid te bewonderen in de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’. De tekst van ‘Maak Je Niet Dik Pik’ werd geschreven door Waylon van der Heijden en de productie lag in handen van Bram Koning en Mario Veltman. Een passende videoclip is momenteel te zien op alle bekende clipkanalen.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

JOHAN BEE – DARLING JE T’AIME

Hoe mooi en bijzonder kan iets zijn en worden, en dat vanuit de Liefde voor Muziek. Je bent zelf een en al oor, al decennia lang…..en liefhebber van alle Muziek dat je raakt. De zestiger en zeventiger jaren omarm je bijvoorbeeld Engelbert Humperdinck, of nog iets later de Spaanse zoetsappige maar Romantische klanken van Julio Iglesias. Vervolgens wordt dat op een gegeven moment ook nog bij Liefde voor de Nederlandstalige […]

todayjuli 18, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%