Blog

Danny Poppinghaus gaat er weer volop tegen aan en presenteert uptempo single ‘Hoe Zou Je Doen’

todayoktober 8, 2022 7

Achtergrond
share close

Hoe zou je doen als ik jou kus en je liefhad. Daar kom je maar op één manier achter door de daad bij het woord te voegen en afwachten wat de avond allemaal gaat brengen. Dat is in vogelvlucht de vraag die gesteld wordt in de nieuwe single ‘Hoe Zou Je Doen’ waarmee Danny Poppinghaus weer van zich laat horen. Ondanks dat het een cover is van Milan Milano heeft producer Manfred Jongenelis het voor elkaar gekregen om het arrangement een behoorlijke upgrade te geven. Vooral de live instrumenten maken deze productie echt af. Volgens Danny is Manfred dé juiste man om zoiets uit te werken omdat hij bruist van ideeën

Danny:’ Ik ben blij dat we weer vol aan de bak kunnen gaan met optredens. Wat heb ik dat gemist. Na de lancering van m’n 14 tracks tellende debuutalbum ‘En nieuw begin’ die in de zomer van 2021 verscheen, moest er natuurlijk een vervolg komen. Ik vond dat de plaat van Milan wel een opfrisbeurt kon gebruiken. Je hoeft Manfred alleen maar aan te kijken en hij weet wat hem te wachten staat. Iedere keer weet hij mij te verrassen. Ik vind het heerlijk om met hem samen te werken’.

Poppinghaus heeft een aantal leuke vooruitzichten in z’n agenda staan waaronder een single releaseparty die op vrijdag 3 februari 2023 plaatsvindt bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Vanaf 19.00 uur is het een gaan en komen van artiesten waaronder Django Wagner, Robert Pater, Jan van Est, Xerxes Naseri, Tinus Hoekstra, Sander Kwarten, Marvin de Geest, Franz Joostink en Frank van Etten. De kaartverkoop loopt in ieder geval als een speer. Nadat hij de flyer online had gezet stroomden de bestellingen binnen. Voor meer info surf naar: www.ticketkantoor.nl/shop/dannypoppinghaus.

De single ‘Hoe Zou Je Doen’ verschijnt op 7 oktober 2022 bij Smaragd Music en is te streamen bij de bekende platforms. De clip, opgenomen door Ron de cameraman, is te bewonderen op YouTube en de socials van Danny.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Frerik De Swetser – Gewoon Gewoon

Frerik de Swetser,  u kent hem nog van “De lelijkste man” (Fries: “Lillikste Man”) en natuurlijk van “Iedereen wordt  bekend behalve ik” heeft een nieuwe single. Frerik gaat met zijn nieuwe lied anti - woke. In het liedje “Gewoon, gewoon” vertelt Frerik dat hij een ouderwetse hetero is, dat hij nog gewoon zware shag rookt en dat hij niet getaoeëerd of gepierced is. Kortom een lied dat helemaal past bij […]

todayoktober 8, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%