Blog

Danny Canters “Toeter Jan”

todaynovember 25, 2022 5

Achtergrond
share close

Wat begon als een grapje en een belofte die lang geleden werd gedaan is uitgegroeid tot een geweldige single. In 2018 beloofde Danny Canters dat hij aan Jan van de Pas, beter bekend als Toeter Jan, een liedje over hem zou gaan maken.
Het heeft dus even geduurd maar het resultaat is er; de nieuwe single van Danny Canters is getiteld Toeter Jan.

Het liedje gaat over Toeter Jan z’n leven. Jan is een graag geziene gast op veel Brabantse sportclubs, kermissen en andere leuke evenementen.

Daar staat hij meestal met zijn toeter(s) paraat om de sfeer te verhogen. De laatste jaren kreeg Jan veel media aandacht van diverse (sport)programma’s op TV.
Hij speelde zelfs een prominente rol in de reclame van ESPN, maar een liedje over Toeter Jan was er nog niet.

Daar komt nu dus verandering in. Samen met Randy Watzeels, Frank van Weert en Pieter van Velzen werd dit liedje geschreven en gecomponeerd.

In de RWM Studio werd het geheel opgenomen, voorzien van mooie live blaaspartijen en een enorm ambiance koor.

Het resultaat is een hele gezellige, energieke feestplaat met een melodie die je niet snel uit je hoofd krijgt.

Een liedje wat leuk is op de radio, maar wat ook zeker gaat scoren in de vele voetbalkantines, op de kermissen en wellicht ook tijdens het WK.

Ook de videoclip geeft een kijkje in het leven van Toeter Jan. Breedbeeld AV zorgde voor de geweldige productie, waarbij niets aan het toeval is overgelaten.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

PAULTJE POETS – Doe Het Licht Maar Uit

Paultje Poets, de 43-jarige Feest artiest uit de Betuwe die we inmiddels allemaal kennen van de feestknallers: “Zeg maar niets meer”, “Niet lullen…maar Poetsen”, “Lijn 10”, “Banger Hart” . Paul wilde graag een keer een andere kant van zichzelf laten zien en horen en heeft de hit “Doe het licht maar uit” (1992) van de Vlaamse popgroep Mama`s Jasje nieuw leven ingeblazen. Nu 30 jaar later brengt Paul deze gevoelige […]

todaynovember 25, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%