Blog

Daniëlle Wijkstra bewandelt met nieuwe single ‘Ik wil het allemaal’ andere weg!

todayaugustus 24, 2022 45

Achtergrond
share close

Omdat Daniëlle Wijkstra haar zangcarrière in Nederland nog meer uit wil breiden nam ze op advies van haar manager Hans Beumer enkele weken geleden contact op met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties. Tijdens dat gesprek kreeg Daniëlle het gevoel dat ze bij RHB de juiste ondersteuning zou krijgen om haar doelstelling te halen. Haar nieuwe single ‘Ik wil het allemaal’ verschijnt daarom ook op dit Nijkerkse platenlabel.

Qua muziekstijl is het wel even heel iets anders dan haar voorgaande drie singles. Daniëlle is daarom gaan kijken welke opnamestudio het beste aan haar wensen kon voldoen. ‘Ik heb uiteindelijk gekozen voor M-Works Recordings uit Enschede vanwege de sound die Maarten de Groot produceert. Ik heb een aantal liedjes als voorbeeld laten horen. Maarten heeft vervolgens tekstschrijver Hans Louws benaderd die echt de juiste woorden op papier heeft gezet. Ik had er gelijk een goed gevoel bij.

Overigens ben ik ervan overtuigd dat veel producenten goede muziek maken. De doorslag om met Maarten en Hans te gaan samenwerken heeft ook te maken met de manier waarop zij hun kennis met mij deelden. Ze weten echt waar ze het over hebben. Ik ben ontzettend blij dat ze vanaf nu samen met Hans Beumer, Willem de Bie, Ronald Visch en Xandro Media deel uitmaken van het team die mij verder helpen’, meent de 21-jarige zangeres uit het Drenthse dorp Peize. De CD single ‘Ik wil het allemaal’ is verkrijgbaar vanaf 24 augustus 2022. De videoclip, opgenomen door Xandro Media, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Daniëlle Wijkstra: ‘Ik wil het allemaal’….Alweer een Rood-Hit-Blauw productie!

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%