Blog

DAISY TALENS KOMT MET NIEUWE SINGLE “ALS IK JE ZIE”

todayaugustus 10, 2022 9

Achtergrond
share close

De nieuwe single van Daisy Talens met als titel “Als ik je zie” gaat over de liefde. In de clip is de liefde te zien die zij voelt voor die ene, speciale man. Deze muziekkeuze toont een mooie, totaal andere kant van Daisy, menigeen zal dan ook aangenaam verrast door deze keuze van haar zijn. Dit nummer laat u zeker niet stil staan en zal in menig uitgaansgelegenheid tot volle dansvloeren leiden.

Daisy Talens was al geen onbekende in de muziekwereld, maar na haar optreden in het SBS programma ‘De Hollandse nieuwe’, waar zij overigens niet doorging, is ze wel weer een ervaring rijker zoals ze zelf zegt. Samen met haar management werd besloten dat dit het moment was om met deze nieuwe singel te komen. Zo doken zij samen met Daisy de studio in bij Manfred Jongenelis en ontstond dit nieuwe nummer “Als ik je zie” Zowel de tekst als de muziek is afkomstig van Manfred en vanuit Future Music is er contact opgenomen met de clip afdeling van Future Films en zij hebben een mooie clip gemaakt van het nieuwe nummer.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%