Blog

Daey -Rick – Dancing All Night

todayseptember 17, 2022 5 2

Achtergrond
share close
Van Oeganda naar het Belgische Beveren-Waas was een grote stap jaren geleden voor DAEY-RICK, maar wie hem nu spreekt denkt met een volbloed-Vlaming te maken te hebben. Daey-Rick is gepassioneerd bezig met muziek en die liefde zal er wel genetisch inzitten, want zijn oma is heel muzikaal en reeds op jonge leeftijd nam ze Daey-Rick elke zaterdagavond mee naar de repetities van het kerkkoor. Op school speelde hij bezield de djembe tijdens concerten en wedstrijden tussen verschillende scholen.
Het schrijven van goeie songteksten leerde hij zichzelf aan door te freestylen op de instrumentals van andere artiesten. Dit deed hij al als 6-jarige en hij gebruikte daarbij een eigen woordenschat met woorden die niet eens bestonden.
Daey-Rick heeft zijn eerste volwaardige songs nu klaar en wil zijn eigen muziek delen met de hele wereld, waarbij hij zowel jong als oud blijvend wil inspireren.

 

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%