Blog

Daey -Rick – Dancing All Night

todayseptember 17, 2022 2

Achtergrond
share close
Van Oeganda naar het Belgische Beveren-Waas was een grote stap jaren geleden voor DAEY-RICK, maar wie hem nu spreekt denkt met een volbloed-Vlaming te maken te hebben. Daey-Rick is gepassioneerd bezig met muziek en die liefde zal er wel genetisch inzitten, want zijn oma is heel muzikaal en reeds op jonge leeftijd nam ze Daey-Rick elke zaterdagavond mee naar de repetities van het kerkkoor. Op school speelde hij bezield de djembe tijdens concerten en wedstrijden tussen verschillende scholen.
Het schrijven van goeie songteksten leerde hij zichzelf aan door te freestylen op de instrumentals van andere artiesten. Dit deed hij al als 6-jarige en hij gebruikte daarbij een eigen woordenschat met woorden die niet eens bestonden.
Daey-Rick heeft zijn eerste volwaardige songs nu klaar en wil zijn eigen muziek delen met de hele wereld, waarbij hij zowel jong als oud blijvend wil inspireren.

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Gu-Nee van den Oetelaar met vrolijke nieuwe single MIJN GIPSY LEVEN

De altijd lachende zanger Gu-Nee van den Oetelaar uit Den Bosch komt met een nieuwe single en hoopt hiermee toch een hitje in handen te hebben. Gu-Nee had als kind al de wens om zanger te worden, hij begon in 2006 zijn zangcarriere. Inmiddels heeft Gu-Nee zijn vleugels uitgeslagen en is de wens die hij had om de Nederlandse muziekmarkt te veroveren dan ook gelukt. Hij heeft sinds die tijd […]

todayseptember 17, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%