Blog

Cupidots – Een Klap Op M’n Kontje

todaynovember 28, 2019 20

share close

De Cupidots bestaan uit twee zingende zusjes die er in gespecialiseerd zijn om een heerlijk feest neer te zetten. Hun eerste officiële single verschijnt deze week. Titel van het nummer is “Een klap op mijn kontje”. Deze heerlijke, ondeugende meezinger wordt tijdens het komende carnaval ongetwijfeld een kanjer van een hitl. En niet alleen daar…op geen enkel feest zal dit vrolijke lied misstaan.

Claudia en Leanda zijn twee echte zusjes en afkomstig uit Brabant. Ze zijn geboren in Nieuwendijk. Als zangeres deden zij afzonderlijk ervaring op bij diverse projecten. Sinds kort hebben zij besloten om als duo door het leven te gaan en zijn De Cupidots een feit. Nederland is een geweldige, vrouwelijke, vrolijke, frisse feest-act rijker.

De opnames voor nieuwe liedjes zijn in volle gang, dus een opvolger van de klapper “Een klap op mijnkontje” zal niet lang op zich laten wachten.

Het liedje is opgenomen en geproduceerd door Peter van Nierop van Strictly Music.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Papa – Ik voel me goed

Papa kennen we natuurlijk als Albert Gras, de vermaarde leadzanger van de band Papa di Grazzi. Naast zijn activiteiten binnen de band is Albert enige jaren geleden begonnen met het opnemen van een aantal tracks. Inmiddels zijn alle liedjes opgenomen en is het tijd geworden om deze uit te brengen. “Ik voel me goed” is de eerste release. Het lied is een vertaling/ bewerking van een lied van de Keulse […]

todaynovember 27, 2019

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%