Blog

Colinda & Daisy – Hij is zo stout

todayoktober 15, 2022 5

Achtergrond
share close
Colinda & Daisy zijn inmiddels bezig met hun tweede duettenjaar. Dat heeft ondertussen al geresulteerd in een groot aantal bewerkte covers die t.z.t. op een album geplaatst gaan worden. Het is dan ook zeer opmerkelijk te noemen dat ze nu met een splinternieuwe single komen die de aanstekelijke titel ‘Hij is zo stout’ meekreeg. Zoals we ondertussen van moeder en dochter gewend zijn komen de spannendste onderwerpen aan bod. Deze keer blijken ze niet bestand te zijn tegen een wijntje en een mooie man. Toch maken die stoute dingen de dagen goed……Uiteraard vonden de opnames plaats bij The Boom! Music Studio. Colinda: ’Frank Verkooyen stuurde mij een paar weken geleden dit liedje. Nadat ik het aan Daisy en m’n man Guus liet horen waren ze allebei enthousiast. Het past ook wel bij ons. Aan het uitbrengen van duetjes met Daisy komt volgend jaar overigens een einde. Als er vraag naar is blijven we wel gewoon optreden. Ik ga zelf weer solo liedjes opnemen, waaronder een smartlap. Daarnaast duik ik ook nog met Frank Verkooyen de studio in voor een duet.’ De single ‘Hij is zo stout’ is vanaf 13 oktober 2022 (op de verjaardag van dochter Jacky) te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Pascal Verlinden, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Colinda & Daisy.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Benooz tovert met nieuwe single ‘Einde verhaal’ heel iets anders uit zijn muzikale hoed!

‘Einde verhaal’ is de titel van de nieuwe single van BenooZ die zoals gewoonlijk bij platenlabel Rood-Hit-Blauw verschijnt. Het is inmiddels de tiende plaat die BenooZ alias Ben van Hoof lanceert. Benooz staat bekend als een zanger die verschillende stijlen vertolkt. Ook nu weer krijgt hij het voor elkaar om weer eens iets heel anders uit zijn muzikale hoed te toveren. Overigens is blues zijn favoriete muziekstijl. Dit speelt hij […]

todayoktober 15, 2022 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%