Blog

Celine Rae – Promises

todayaugustus 3, 2022 6

Achtergrond
share close

De Nederlandse artieste CELINE RAE zet liefdesverdriet, emotie en haar persoonlijke ervaringen om in dansbare poptracks. Rae noemt haar muziek vrij van stigma’s, omdat ze haar fans altijd probeert te inspireren om zichzelf te zijn, ongeacht wat ze doormaken. Haar teksten zijn eerlijk en rauw, en zelfs door haar genre dat wordt geassocieerd met feestvibes, zit er een boodschap en betekenis achter elk nummer dat Celine Rae zingt en schrijft.

90’S GENSPIREERD POP ANTHEM
Als afgestudeerd muziekleraar wordt Celine’s dagelijkse passie voor songwriting onmiddellijk duidelijk in de onmiskenbaar slimme pop-throwbacks uit de jaren 90 doordrenkt met moderne trap- en stedelijke instrumentatie. Net als de Noorse artiesten Julie Bergan en Astrid S danst de Nederlandse zangeres net zo vrij als haar liedjes vrijheid vieren onder aanstekelijke en opzwepende popliederen – met geen beter passend dan haar nieuwe nummer ‘My Way’. Het nummer toont de moeilijke tijd in haar leven waarin groepsdruk Celine bijna een slecht passende toekomst in de muziek insloeg. Met haar hervonden stem in de popmuziek en vertrouwen in haar kunnen, verzamelde Celine Rae haar beste vrienden en zette ze koers naar het podium. Vijf jaar, een heleboel singles en een paar clubshows later ontdekte ze dat alles wat ze nodig heeft in het leven haar eigen benadering is, samen met de mensen van wie ze houdt.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Goossen Luytjes presenteert knallende versie van ‘Gisteren heeft zij mij verlaten’

‘Gisteren heeft zij mij verlaten’ kennen we natuurlijk van Koos Alberts. Samen met Martin Sterken heeft Goossen Luytjes van deze evergreen uit 1984 een knallende versie gemaakt die, muzikaal gezien, perfect bij deze tijd past. Dat is ook de reden dat de uit Harderwijk afkomstige zanger voor de tweede keer de studio van Martin bezocht. Ook de voorganger ‘Bij ons in de kantine’ is door deze producer gemaakt vanwege zijn […]

todayaugustus 3, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%