Blog

Catharina Hulters – Wat kan het me ook schelen

todayoktober 22, 2022 4

Achtergrond
share close

En je zou bijna zeggen, gelukkig daar is ze weer met een fonkelnieuwe single “Wat Kan Het Me Ook Schelen”

Inmiddels is Catharina Hulters al niet meer weg te denken uit ons Volkse Muziek Landschap, met vaak de bezongen traan en dan weer een en al vrolijkheid.

Samen met haar creatieve team Emile Hartkamp & Norus Padidar is ze bezig met haar allereerste Album dat in het voorjaar gepresenteerd zal gaan worden.

Op weg naar haar debuutalbum zijn er een diversiteit aan liedjes nodig

om het muzikale schilderij mooi te laten kleuren, en dat is met haar nieuwe single zeker meer dan gelukt.

De zgn Tarantella doet haar intrede en laat klanken herleven zoals ooit Marianne Weber met “De Italiaan” deed of al in vroegere jaren Imca Marina met “Bella Italia”…..namen die naadloos aansluiten met dat waar Catharina Hulters voor staat, Hollandse Volkse muziek puur en oprecht.

We kunnen al bijna niet wachten op het eindresultaat van haar eerste Album, waar ongetwijfeld al een collage voorbij komt van vele singles van haar maar de nieuwsgierigheid naar de nieuwe liedjes van haar.

“Wat Kan Het Me Ook Schelen” zal ze denken, als ik maar kan en mag blijven zingen en het publiek blij kan maken.

En zo is het…..dat doet ze met deze single een zeker. !!!!

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Aukje Fijn laat fans wegdromen met “Groener gras”

Aukje Fijn is al op jonge leeftijd begonnen met zingen. Zo stond ze als meisje van negen jaar al op het podium en bracht ze haar eerste eigen single “Ben je Verliefd”. uit. Ze kreeg zangles en deed ondertussen veel podiumervaring op. Tegenwoordig staat Aukje als een ervaren en sprankelende zangeres op het podium en treedt ze in heel Nederland op. Ook op de vele piratenfeesten is ze een graag geziene zangeres. Haar nieuwe […]

todayoktober 22, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%