Blog

BERNARD VAN MOURIK KOMT MET NIEUWE SINGLE

todayjuli 23, 2022 6

Achtergrond
share close

Bernard van Mourik uit Zaltbommel is een gelukkig man en dat laat hij graag horen in zijn muziek. Zo ook in zijn nieuwe single ”En de rest dat laat me koud”. Ik heb een oudere vrouw leren kennen waar ik al 13,5 jaar mee ben getrouwd en heel vaak vroegen de mensen aan mij of ze niet te oud was voor mij. Toen hoorde ik dit nummer van Winnie Adriaansz, ook uitgebracht door Willem Barth, en die tekst paste precies bij ons, vandaar dat ik dit liedje wilde coveren, aldus Bernard. Het nummer is opgenomen in de studio van Roy Otters van ANRO Productions. De tekst is natuurlijk ongewijzigd gebleven, maar Roy heeft er wel een nieuwe band onder gemaakt met een Gypsy gitaar gespeeld door Carlo Gentenaar. Het geheel is prima geslaagd en past ook prima in het lijstje van Bernard van Mourik, want hij heeft al meerder singles op zijn naam staan, namelijk, ‘Genieten van het leven’ -‘Zij is amper 20 jaar’ – Ik zeg jou’’ – ‘Mijn allerbeste vriend’ – ‘Daar ben je vrienden voor’ (duet met Nelis Heesbeen)‘Want ik hou van jou’ en dan nu zijn allernieuwste single “En de rest dat laat me koud”

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Mitchel Tombal – Dansen Heel De Nacht

Mitchel Tombal timmert alweer zo’n 5 jaar aan de weg om zijn weg te vinden in de muziekwereld. En met succes, want met ‘Dansen Heel De Nacht’ presenteert hij weer een pakkende single, welke onder leiding van Sonic Solutions tot stand is gekomen. Hiermee vervolgt Mitchel met succes zijn weg om stap voor stap verder te komen in de muziekwereld, en overtuigt hij dat hij er zeker zal komen. Een […]

todayjuli 23, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%