Blog

Benno van Vugt maakt ludieke versie van Tom Jones hit!

todayoktober 2, 2022 3

Achtergrond
share close
Het gelijknamige muziek! De Tilburger Benno van Vugt is een Brabants fenomeen met al 21 singles, een album, ruim 1 miljoen streams en zelfs een boek op zijn naam! Aan stoppen denkt hij nog lang niet en daarom heeft hij nu een nieuwe single gemaakt met de alleszeggende titel; “Koekwaus” ! Een geweldige feestversie van de hit Sexbomb van Tom Jones op geheel eigen wijze gezongen en gebracht met een grote knipoog naar het origineel. De lekkere beat geeft een vette body aan de ludieke tekst die met veel enthousiasme wordt gebracht door Benno. “Totaal anders als alle hits die ik daarvoor heb gemaakt, maar das juist gaaf” lacht Benno van Vugt over zijn nieuwste creatie. Benno van Vugt is naast zijn drukke baan als schoonmaker en feest-artiest ook nog eens wekelijks op de radio te horen bij Omroep Brabant in het populaire ochtendprogramma “Wakker met Coen Wijn”! Daarnaast heeft hij op Omroep Tilburg zijn eigen real life soap waarin hij de gekste onderwerpen belicht. De single “Koekwaus” is vanaf Spetember 2022 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De singel wordt gepromoot in Nederland en België door PLUGplugging en de videoclip zal te zien zijn via Youtube en verschillende clip kanalen. Een lekkere aanstekelijke plaat van Benno van Vugt waarin hij precies doet wat hij leuk vind. Plezier maken en feesten!  

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Andre Pronk houdt van een lekkere Banana!

Een heerlijke mix van bubbling en de oldschool party muziekstijl, met een hele hoop gekheid wat we gewend zijn van Andre Pronk en een ijzersterk catchy meezing-refrein! De ras-feestartiest Andre Pronk is de laatste jaren ongekend populair onder de jeugd. Met zijn opzwepende feestnummers zoals; “Laat je likkuh!”, “Ik zie een aap” en “Druppel aan mijn knuppel” staat hij elk weekend op grote feesten, festivals, en waar er ook maar […]

todayoktober 2, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%