Blog

Bennie Solo met ultieme feestremake van ZIJN HET JE OGEN

todayjuli 28, 2022 3

Achtergrond
share close

Op woensdag 27 juli 2022 brengt Bennie Solo zijn nieuwste nummer ZIJN HET JE OGEN uit. Een cover van Koos Alberts dit keer, maar in een geheel ander jasje. Een heerlijke feestplaat, die de meeste mensen al direct lekker mee kunnen zingen, want de tekst is al bekend. Een lied dat meteen uitnodigt om een polonaise te starten en te zwaaien met je vlaggetje. Producer Harald Queens was wederom verantwoordelijk voor het arrangement.

Voor de mensen die graag helemaal uit hun dak willen gaan, is er ook een Hardstyle Remix versie door Ralf Smetsers.

De track is te beluisteren op o.a. Spotify en iTunes. Gelukkig is er dit keer weer een vrolijke videoclip bij, opgenomen op Roze Woensdag tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. De clip is te vinden op YouTube en geproduceerd door Patchanka Camera Producties. De release en promotie worden verzorgd door Maurice Edelenbosch en UltimateDisk.

In ZIJN HET JE OGEN zingt Bennie Solo over zijn liefde voor… ja, voor wie eigenlijk, want single, maar nooit alleen. Toch?

Website:          www.benniesolo.nl /www.nose.nl   

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Johanna – Voor nu en altijd

Vandaag 27 juli komt mijn single met videoclip uit! De reden van deze datum is, dat mijn beppe Johanna vandaag jarig zou zijn geweest. Ik heb erg veel mee gemaakt in mijn leven tot nu toe.. Deze Single is gebaseerd op mijn gevoel. De titel van mijn Single is: Voor nu en Altijd https://www.youtube.com/watch?v=YohldBiqx3g  

todayjuli 27, 2022 5

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%