Blog

Ben Kok – Ik leef niet om te slapen

todayjanuari 22, 2023 1

Achtergrond
share close

Het onderwerp waarover Ben Kok zingt in zijn nieuwe single “Ik leef niet om te slapen” is als het ware op zijn lijf geschreven. Ben leeft niet om te slapen, maar voor het plezier. Naast solozanger speelt hij vanaf z’n 15e levensjaar  in een band. In die hoedanigheid is hij vaak als eerste aanwezig voor de opbouw van de apparatuur en verlaat hij als laatste vanwege het afbouwen van het geheel de feestlocatie. Ook als Ben zelf uitgenodigd wordt voor een feestje  is hij er als eerste en doet bij wijze van spreken het licht uit. Bijzonder aan deze plaat is dat de tekstschrijver van z’n voorgaande single “Achter de klink van de kroeg” ook grotendeels verantwoordelijk is voor deze tekst.

Ben: ’In verband met mijn vorige single kwam ik na de lancering in contact met Bas Keltjens die vertelde dat hij nog een lied op de plank had liggen die hij samen  met componist Mark van Mullekom had gemaakt. Nadat ik deze had beluisterd vond ik de basis prima, maar wilde er wel een feestversie van laten maken door producer Frank Verkooyen. Dat is aan hem wel toevertrouwd. Het nummer begint met heerlijke accordeongeluiden gevolgd door een wals die uiteindelijk omgezet wordt naar een uptempo-plaat van jewelste’.

De single “Ik leef niet om te slapen” is vanaf 18 januari 2023 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door IVoets, is te bewonderen op Youtube en de socials van Ben Kok.

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%