Blog

Ben Kok – Achter de klink van de kroeg

todayseptember 3, 2022 8

Achtergrond
share close

Ben Kok heeft met z’n nieuwe single ‘Achter de klink van de kroeg’ een enorme feestplaat in handen waarmee zijn naamsbekendheid wel eens in één keer kan groeien tot ongekende hoogte. Net zoals de ‘Stenen op het plein’ waar René Karst vijf jaar geleden over zong, ontstaan achter de deur van de kroeg natuurlijk ook dingen die beter tussen die vier muren kunnen blijven.. Met andere woorden….achter de klink van de kroeg daar zijn wij verloren. Vooral in het weekend met een biertje op kan dat resulteren in de prachtigste gevaren……. Het kan zijn dat inwoners uit de provincie Limburg de oorspronkelijke melodielijn enigszins bekend voorkomt. De wals-uitvoering van het carnavalsgezelschap Hoondervel uit Haelen was in 2022 één van de finalisten van het LVK. Ben Kok heeft vervolgens de tekst herschreven, maar het refrein ongemoeid gelaten. Samen met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio is besloten om er een uptempo versie van te maken die werkelijk de pan uit swingt. Voor Ben een uitdaging die ongetwijfeld naar meer smaakt. ‘De single ‘Achter de klink van de kroeg’ is vanaf 31 augustus 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door IVoets, is twee weken later te bewonderen op Youtube en de socials van Ben Kok.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Douwe Kamminga – Kijk Mij In De Ogen

Met zijn nieuwe single ‘Kijk Mij In De Ogen’ hoopt Douwe de harten van de mensen te veroveren. Pakkend. Swingend. Máár bovenal het Mee-Zing-Gehalte is niet te missen in de nieuwe hitsingle: ‘Kijk Mij In De Ogen’. Het nummer, opgenomen en geproduceerd door Hans Aalbers en Arjan Venemann, heeft een meeslepende sound, dat niet alleen de jeugd, maar zelfs de oude garde zal doen laten dansen. Wat het nummer vooral […]

todayseptember 1, 2022 15

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%