Blog

Bart Schuermans – Een maandag zonder kater

todayoktober 15, 2022 4

Achtergrond
share close

Bart Schuermans laat met z’n nieuwe single ‘Een maandag zonder kater’ horen dat hij veel meer in z’n mars heeft dan alleen het vertolken van carnavalsmuziek. Omdat hij zich vanaf nu meer op de kaart wil zetten als allround (feestartiest), is Bart een samenwerking aangegaan met Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. Met name de liedjes die Frank produceert vallen bij Bart in de smaak. Wat veel mensen niet weten is dat Bart eigenlijk ook geboekt wordt als veelzijdig artiest. Op de bühne vermaakt hij het publiek naast feestknallers ook met nummers van o.a. Tom Jones en Elvis Presley.

Bart: ‘Vanaf de kennismaking met Frank was er een klik. Hij begreep meteen wat ik bedoelde en dat heeft hij één op één vertaald in deze nieuwe feestplaat. Hij schakelde snel en riep spontaan de kreet “een maandag zonder kater”. De fantastische tekst is geschreven door Wim Roeffen. Ik kan me er helemaal in vinden want als je op maandag geen kater hebt dan heb je het weekend niet maximaal geleefd. Deze plaat kan ik het gehele jaar door zingen, zelfs met carnaval. Ik heb de smaak nu echt weer te pakken. Dat komt natuurlijk ook door de boekingen die weer beginnen te lopen. Ik ben voornemens om ook regelmatig weer nieuwe singles uit te brengen. Sterker nog….de opvolger verschijnt in januari 2023’.

De single ‘Een maandag zonder kater’ is vanaf 12 oktober 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen bij alle bekende clipzenders en de socials van Bart Schuermans.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Ghijs de Bruijn – Filmster

NMet de single ‘Casanova’ luidt de inmiddels 18-jarige Jamie van Boxtel uit het Brabantse Vlijmen een nieuwe fase in in zijn zangcarrière. Hiermee neemt hij afscheid van zijn status als “kindsterretje” en presenteert hij zich als een volwassen jongenman. Zijn passie’s zijn nog steeds zingen, voetballen en vissen, maar inmiddels is zijn interesse ook gewekt voor jonge dames, en in het dagelijkse leven volgt hij een opleiding en werkt als […]

todayoktober 15, 2022 1

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%