Blog

Aversto & Feest DJ Maarten – BBQ & BEER

todayjuni 15, 2019 1

share close

Op het zonnige Gran Canaria hebben deze 2 DJ’s elkaar in de zomer van 2018 leren kennen. Terwijl Feest DJ Maarten aan het draaien was in Het Heineken Café, en Tom (DJ Aversto) heerlijk van zijn vakantie aan het genieten was hebben zij besloten om eenmaal terug in Nederland de studio in te gaan om samen een plaat te gaan maken. Het resultaat is deze nieuwe plaat “B.B.Q. & BEER. De Dance muziek die DJ Avertso maakt, en de vrolijk deuntjes die Feest DJ Maarten heeft hebben geleid tot deze unieke productie. Laat deze zomer dit geluid ook uit jou speakers komen met dit nummer van “DJ Aversto & Feest DJ Maarten – BBQ & BEER”!!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=W7mBiWG9zmo[/embedyt]

 

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Maak Kennis met zangeres Danique

Danique (1998) is een Nederlandstalige zangeres uit Tiel. Danique maakte al vroeg in haar leven kennis met de Nederlandstalige muziek. Als klein meisje luisterde ze graag naar de verhalen van haar vader. De vader van Danique is geluidsman en had dus veel te vertellen over Nederlandstalige muziek en kon ook veel laten zien van Zangers/zangeressen. Danique was hier altijd al erg van onder de indruk en ze ging met haar […]

todayjuni 10, 2019 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%