Blog

Aukje Fijn laat fans wegdromen met “Groener gras”

todayoktober 22, 2022 3

Achtergrond
share close

Aukje Fijn is al op jonge leeftijd begonnen met zingen. Zo stond ze als meisje van negen jaar al op het podium en bracht ze haar eerste eigen single “Ben je Verliefd”. uit. Ze kreeg zangles en deed ondertussen veel podiumervaring op. Tegenwoordig staat Aukje als een ervaren en sprankelende zangeres op het podium en treedt ze in heel Nederland op. Ook op de vele piratenfeesten is ze een graag geziene zangeres. Haar nieuwe nummer, ‘Groener Gras’ is een nummer waarbij men weg droomt. De tekst is geschreven door Aukje zelf, met de boodschap “het zijn de kleine dingen die het doen’’, en waardeer deze. In een bijzondere tijd van (boeren) protesten en groot of kleine veranderingen voor een ieder, is deze tekst erg herkenbaar voor de luisteraar.

De single “Groener gras” is verkrijgbaar vanaf 21 oktober en is legaal te downloaden bij de bekende stations, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende streamingsites.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

MARIUSZ – IT LJOCHTSKIP

MARIUSZ (Marius de Boer) zijn leven draait om muziek. Hij boekte regionaal succes met de Friese band Reboelje. Tourde met z'n friestalige muziek door Polen en Frankrijk. Richtte zijn eigen platenlabel op. Diverse muziektheaterprojecten waren spraakmakend, waaronder de 'Brulloft' en 'Swart Langstme' Mariusz schrijft melodieuze pop- en rocknummers met universele friestalige teksten. 'De Nacht Wachtet' was het laatste album dat door Mariusz en de Muzikanten werd uitgebracht. Mariusz werkt nu aan […]

todayoktober 21, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%