Blog

Arie Post met ultieme kroeg kneiter BIERTJE EN EEN BITTERBAL

todayoktober 1, 2022 3

Achtergrond
share close

Na het uitbrengen van eerste single Kleine vriend die opgedragen is aan zijn zoon Jesse, komt Arie Post nu met zijn 2e nieuwe single BIERTJE EN EEN BITTERBAL. Het is een nummer met een knipoog en Arie hoopt dan ook dat het publiek deze feestplaat massaal zal meezingen in alle kroegen en feesttenten.

BIERTJE EN EEN BITTERBAL, wie kent deze combinatie nou niet tijdens een feestje of gezellig in het cafe? Wij doen dit vaak op de vrijdagmiddag in de straat met alle buren. Tijdens de vrijdagmiddagborrel bak ik vaak een stel bitterballen, want dat hoort er nou eenmaal bij vind ik zelf. Ik besloot er een liedje over te maken en benaderde hiervoor de bekende componist Pascal de Vormer.

Ik heb hem een aantal steekwoorden gegeven, uitgelegd waar ik het voor wil gebruiken en wat de sfeer moest zijn. Hierna kreeg ik al snel het liedje in mijn mailbox. Vervolgens heb ik het doorgestuurd naar Bryan Stelten die al mijn orkestbanden maakt en er een fantastische productie van heeft gemaakt.

In de studio van Ger Oerlemans hebben we de single ingezongen en er met zijn allen de ultieme kroeg kneiter van gemaakt. Ger is tevens verantwoordelijk voor de clipshoot die plaatsvond in Cafe Ome Cor te Uitgeest, aldus de altijd vrolijke Arie Post.

BIERTJE EN EEN BITTERBAL wordt uitgebracht door het label A.P. Records en de RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Website:                www.ariepost.nl  

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Nelis Heesbeen sluit de zomer af met nieuwe single “Mooie Señorita”

Dat het leven niet altijd over rozen gaat heeft Nelis Heesbeen onlangs zelf ervaren. Hij stond op het punt om een nieuwe single uit te brengen. Op een gegeven moment kreeg hij het trieste bericht te horen dat een nicht van hem ongeneeslijk ziek was. Zij is overigens binnen twee weken op 43- jarige leeftijd overleden. Dat heeft een diepe indruk op Nelis gemaakt. Om die reden heeft hij een […]

todayseptember 30, 2022 2

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%