Blog

Arie Kuipers – Foarby

todayjuli 16, 2019 9

share close

Arie werd bekend als lid van oa. de Zware Jongens. Als componist is hij verantwoordelijk voor vele liedjes en af en toe maakt hij zelf een muzikaal uitstapje. Hier is dan één van zijn uitstapjes. “Foarby”

Een up tempo liedje in het Fries. Geproduceerd door Nico Outhuyse van de Kast in the Grien Room studio te Leeuwarden. Muzikale ondersteuning op de single krijgt hij van Jeff Zwart op gitaar, Bert Hiemstra op de drums, Lotte Boersma, backing vocals, Nico Outhuyse percussie & backing vocals en Hubert Heeringa op blaasinstrumenten.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=gQcVhQkKvWo[/embedyt]

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Gaatze Bosma – Eén met de bomen

De nieuwe single van Gaatze Bosma is getiteld “Eén met de bomen”. Oorspronkelijke werd dit lied uitgebracht en geschreven door de 3 J’s. In de Bughouse studio in Buitenpost werd het lied op vakkundige wijze bewerkt. En het resultaat mag er zijn. Het is een zeer pakkend en eigentijds nummer geworden met grote hitpotentie. De schitterende videoclip is gemaakt door Jelmer van Delft. Het gaat goed met de carrière van […]

todayjuli 14, 2019 34

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%