Blog

Antonio Holsken & Louisa Janssen – Trilbillen

todayjanuari 13, 2023 4

Achtergrond
share close

Vanwege het naderende carnaval re-releasen we de partyhit van Antonio Holsken & Louisa Janssen ‘Trilbillen’. Antonio was onlangs prominent te zien in de RTL reality serie ‘Op Het Kamp’ en Louisa is momenteel een van de meest spraakmakende deelneemsters in de Videoland serie ‘Echte Meiden In De Jungle’.
Antonio en Louisa zijn al jarenlang bevriend met elkaar en eerder was Antonio al te zien in de TV serie van Louisa. Daardoor ontstond er jaren geleden al het idee om eens samen een plaat te maken, maar het kwam er steeds niet van. Totdat er plots via Pascal de Vormer het liedje ‘Trilbillen’ voorbij kwam, waarvan Antonio en Louisa meteen dachten “Dit is ‘m!”. Ze doken samen de studio in bij Sonic Solutions en het resultaat is een geweldige party-hit.

Antonio Holsken is al jarenlang populair als zanger met hits als ‘Boem Boem’, ‘Kom Bij Mij (Suavemente)’ ‘Lieve Heer Heb Medelij’ en recentelijk met ‘Meer Hoef Ik Niet’. Lousia Janssen is natuurlijk een bekende media persoonlijkheid dankzij haar goed bekeken reality soaps.

Written by: Cor Shops

Rate it
Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

Luister Live Mee!

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%