Blog

Andre Pronk houdt van een lekkere Banana!

todayoktober 2, 2022 3

Achtergrond
share close
Een heerlijke mix van bubbling en de oldschool party muziekstijl, met een hele hoop gekheid wat we gewend zijn van Andre Pronk en een ijzersterk catchy meezing-refrein! De ras-feestartiest Andre Pronk is de laatste jaren ongekend populair onder de jeugd. Met zijn opzwepende feestnummers zoals; “Laat je likkuh!”, “Ik zie een aap” en “Druppel aan mijn knuppel” staat hij elk weekend op grote feesten, festivals, en waar er ook maar gefeest wordt. Sinds 2021 werkt hij met de bekende Nederlandstalige producer/tekstschrijver André Kooiman en dat is goed te horen! Zijn party sound is dik en vet en de nummers zijn aanstekelijk en rete commercieel! Samen werkten ze ook weer aan Pronk’s allernieuwste party hit getiteld; “Banana”. Een heerlijke mix van bubbling en de oldschool party muziekstijl met een hele hoop gekheid, wat we gewend zijn van Andre Pronk met een ijzersterk catchy meezing refrein geschreven door zijn producer. “Wie wil er een lekkere banana!” schaterlacht een enthousiaste Andre Pronk in zijn nieuwste creatie! De videoclip is gemaakt door Ron de Cameraman en levert letterlijk veel spetterende momenten op met Andre Pronk en een aantal wulpse “banana meisjes” in de hoofdrol! De clip zal o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en de bekende TV kanalen. De single “Banana” is September 2022 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze lekkere nazomer party hit staat Andre Pronk weer flink in de spotlights bij alle fans van opvallende gekke Nederlandstalige muziek!

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Rob Ronalds – Een leven zonder liefde

Rob Ronalds timmert al jaren aan de weg. Hij was leadzanger bij Cooldown Café (hij zong de hit ‘Hey Baby’) en daarnaast verwierf hij grote bekendheid als zanger in het programma van Ab Normaal. Zijn eerste grote solo-hit was “Kleine blonde Mariandel” daarna volgden o.a. “Meisjes van de nacht” en natuurlijk “Haar rode lampie”. Zijn optredens staan bol van de humor en zijn zangkwaliteiten zijn van grote klasse! Hoewel Rob […]

todayoktober 2, 2022 4

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%