Blog

Andre Kooistra met feestelijke remake van Frans Duijts hit FEESTJE

todaynovember 11, 2022 6 1

Achtergrond
share close

Eindelijk is het zover, de allernieuwste single van Andre Kooistra getiteld FEESTJE is uit! En een feestje is het, want de gezellig klanken komen weer uit je speakers dreunen.

Deze single is op een heel bijzonder wijze tot stand gekomen, iets waar Andre echt enorm trots op is. Zoals menig fan en bekende van Andre weet, is hij groot fan van Frans Duijts. Niemand minder dan Frans heeft zijn medewerking verleend aan deze single die hij zelf 10 jaar geleden uitbracht. Samen met Richard Pot van Music Experience en Frans Duijts heeft Andre FEESTJE in een nieuw jasje heeft gegoten. Nog leuker om te benoemen is dat Frans de tweede-stem heeft ingezongen voor dit nummer.

FEESTJE is een vrolijk en gezellig nummer, dat iedereen meteen kan meezingen. Om het nummer extra kracht bij te zetten is er een enorm leuke clip geschoten op een wel heel gezellige locatie. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Een feestje kun je natuurlijk invullen zoals je zelf wilt, maar in deze donkere dagen voor kerst wilde ik juist de vrolijkheid van het nummer in de clip laten terugkomen, aldus Andre. Het betreft een te gek, humoristisch verkleedfeestje, samen met familie en bekenden. En zoals Andre altijd zegt: Het is geen feest als Andre niet is geweest!

Info & boekingen:          www.andrekooistra.nl /

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Zware Jongens – Zie ginds komt de stoomboot

De Zware Jongens zijn niet te stuiten. Drie weken geleden kwam de  voetbalsingle “Ela Ela, dat zijn de Nederlanders” uit.  Natuurlijk omdat Nederland dit keer het WK Voetbal gaat winnen in plaats van Duitsland. Maar ook Sinterklaas komt bijna het land weer binnen gevaren. Omdat voetbal en sinterklaas twee aparte dingen zijn, dachten de Zware Jongens dat twee aparte singles geen kwaad zouden kunnen. Dus werd er een ietwat afwijkende […]

todaynovember 11, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%