Blog

Alwin van den Heuvel – Kom schat

todayaugustus 20, 2022 5

Achtergrond
share close
Alwin van den Heuvel vermaakt ondertussen al een jaar of 5 het publiek met zijn zangkunsten. In eerste instantie wilde Alwin dat doen voor zijn plezier, maar uiteindelijk besloot hij het toch professioneel aan te pakken. Omdat hij vaker de vraag gesteld kreeg wanneer hij zelf een single zou uitbrengen, vroeg hij z’n goede vriend en zanger Jan van Est om advies naar welke opnamestudio hij het beste kon gaan. Als antwoord kreeg hij The Boom! Music Studio van Frank Verkooyen. Hij volgde zijn aanbeveling op en plande een afspraak met hem in. Alwin: ‘Het idee van Frank om ‘Kom schat’ van Roel Britting in een foxtrot uitvoering uit te werken sprak mij erg aan. Qua tekst zijn er een paar aanpassingen gedaan zodat het iets beter uit de verf kwam. Ik ben benieuwd hoe de plaat wordt ontvangen. Plannen voor een opvolger heb ik nog niet. Ik ben iemand die niet ver vooruit kijkt en laat me graag verrassen’. ‘Kom schat’, uitgebracht door TeamNL Music, is vanaf 17 augustus 2022 via de streamingsdiensten te beluisteren. De videoclip, opgenomen door Niels Horstman, is te bewonderen bij de bekende TV zenders en op Youtube.  

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Mariusz – Myn gelok

MARIUSZ (Marius de Boer) zijn leven draait om muziek. Hij boekte regionaal succes met de Friese band Reboelje. Tourde met z'n friestalige muziek door Polen en Frankrijk. Diverse muziektheaterprojecten waren spraakmakend, waaronder de 'Brulloft' en 'Swart Langstme'. Mariusz schrijft melodische pop- en rocknummers en poëtische friese teksten. 'De Nacht Wachtet' was het laatste full album dat door Mariusz en de Muzikanten werd uitgebracht. Mariusz is nu solo weer enkele nieuwe […]

todayaugustus 18, 2022 7

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%