Blog

Abi Farrell – Nobody Else

todayaugustus 2, 2022 3

Achtergrond
share close

‘Nobody Else’ is de verbluffende nieuwe single van Abi Farrell, die opnieuw heeft samengewerkt met producer Mitch Ayling (The Milk) om een ​​liefdeslied voor alle tijden te creëren, met tinten van Roberta Flack en Minnie Riperton, evenals moderne low- berijdersziel van mensen als Aaron Fraser. Met een verfrissend andere benadering van haar vorige release – het stompingly uitdagende ‘Stepping Out Of Your Shadow’ – laat Farrell een zachtere toets op ‘Nobody Else’ horen, hoewel regels als ‘I’m not fear, I know what you’re gevoel’ tonen haar groeiend zelfvertrouwen door het hele lied. Prachtig ingetogen in zijn arrangement en productie, fladderende snaren in het couplet brengen perfect de spanning over van het gretig anticiperen op een nieuwe verbinding, terwijl zowel de ritme- als de fuzz-gitaren overal weelderige, soulvolle texturen toevoegen. ‘Nobody Else’ is al geruime tijd een live favoriet en met eerdere radio-ondersteuning van Craig Charles (Radio 2), Loose Ends (Radio 4), Robert Elms & Tony Blackburn (BBC London) en gespecialiseerde stations als Mi-Soul en TWR, ‘Nobody Else’ zal zeker weer een boeiende sprong voorwaarts zijn in Abi’s opwindende carrière.

Written by: Cor Shops

Rate it

Vorig bericht

Blog

Monique de Rooij – Ik Wil Jou

Met haar nieuwe single “Ik wil jou” gaat Monique de Rooij een nieuwe stap maken op de vaderlandse showbizz ladder. Na het succes van de ‘De Zeeuwse Zee’ uit 2020 en ‘Liefde doet geen pijn’ uit 2021 wilde de in Hoeven geboren Monique een opvolger. Samen met haar producent Stefan Uijtdewilligen zijn ze uitgekomen op het nummer ‘Ik wil jou’  geschreven door het Volendamse  duo  Plat/Buijs en van arrangementen voorzien […]

todayaugustus 2, 2022 3

Hier komen de chat statistieken
wat vind u van dit station?

Zoals veel andere stations zijn wij erg benieuwd naar wat u van Music Power Radio NL vind. laat daarom bij een van onze teamleden een leuke reactie achter.

DOWNLOAD APP

Wij zijn te vinden op
Bedankt voor u bezoek en Hopenlijk tot ziens!
0%