Niet gecategoriseerd

DENISE BLUM – Bewahr mir meine Kinderaugen

today16 oktober 2024 1

Achtergrond
share close

DENISE BLUM

De gepassioneerde popzangeres, natuurlijk en authentiek.

De nieuwe single
“Bespaar mij de ogen van mijn kinderen”

Boek Denise Blum voor jouw evenement en beleef Denise Blum live met haar hitnummers! Denise Blum is een van de bijzondere soort entertainers. Ervaar de getalenteerde zangeres wiens positieve charisma je laat ontsnappen aan het dagelijks leven.
Heeft u vragen of wilt u Denise Blum boeken voor uw volgende evenement? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
biografie
Denise Blum is een zangeres met een passie voor zingen.
Ze ontdekte haar passie voor muziek al op jonge leeftijd. Er was nauwelijks een minuut dat Denise niet zong. Daarom begon ze op 4-jarige leeftijd met zingen in het Sparrow Choir. Haar pad leidde onvermijdelijk eerst naar een musical en later naar het popkoor van de muziekschool in haar geboorteplaats Fürstenwalde. Na vele gezamenlijke optredens met de “Golden Voice” besloot ze alleen verder te gaan.
Via een evenementenbureau ontmoette ze haar eerste producer, met wie ze haar eerste EP “Denise im Radio” opnam. Het gelijknamige nummer “Radio” zou het begin zijn van haar solocarrière. Vastberaden en aan zichzelf werkend, volgde een platencontract. Waaronder ze haar debuutalbum “So I want to live” en een EP “Kunterbunt” produceerde en uitbracht. Radiostations merkten dit op en de eerste optredens op televisie volgden.
In 2022 ging Denise Blum een ​​samenwerking aan met het label Schlagerhimmel. Sindsdien zijn er onder dit label verschillende singles uitgebracht. Dat is ook het geval met haar nieuwste ‘Keep my Children’s Eyes’, een hartverscheurende ballade.
Denise Blum is een constante en een integraal onderdeel van de Schlager-muziek. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de zanger meer nummers wil uitbrengen.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt

Nu Speelt:

0%