Blog

Aukje Fijn – Tranen Van Verdriet

today11 oktober 2024 3

Achtergrond
share close

Gloednieuwe single release van AUKJE FIJN

Deze single laat zien dat Aukje Fijn steeds opnieuw iedereen verrast met haar innemende stem en haar indrukwekkende, talentvolle optredens. 

“Tranen van verdriet” is pakkend, modern en er zit een fijne beat in de song. Met invloeden van verschillende blazers die het liedje kenmerken, blijft de melodie in het hoofd hangen. 

De tekst is geïnspireerd op een waar gebeurd verhaal dat Aukje ten gehore is gekomen. Weliswaar een tragedie, maar in 2021 kreeg Aukje het idee hierover te schrijven, en te verpakken in een catchy song, geproduceerd door Arjan Venemann. 

Aukje hoopt dat deze single in de smaak zal vallen bij de luisteraars, en zal deze nieuwe song delen met haar publiek tijdens optredens door heel Nederland.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de nieuwe single van Aukje Fijn, volg de berichten op de social mediakanalen en radiostations.

De single “Tranen van geluk” is vanaf nu verkrijgbaar en is legaal te downloaden bij de bekende streamingsites, te zien op o.a. YouTube en te beluisteren op de bekende stations.

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt

Nu Speelt:

0%