Blog

Terri Green – Unexpected Love (ft Maurizio Metalli) – Radio Edit

today23 augustus 2024 10

Achtergrond
share close

De multigetalenteerde zangeres, songwriter en producer Terri Green (ook bekend als Terri Bjerre) komt uit Washington, D.C. en is al tientallen jaren een pionier in de muziek. Deze popkameleon maakte voor het eerst furore door de Spaanse en Italiaanse hitlijsten te bestormen met de smashdancejam “Oh La La La” met 2 Eivissa.

Onder haar clubdiva-alias Terri B! werd ze een begrip in de EDM-scene. Ze toerde de wereld rond met iconen als Tiesto, David Guetta, DJ Antoine en Roger Sanchez en bracht het huis tot leven met haar energieke sets. Terri B! werkte samen met wijlen Avicii en leende haar kenmerkende krachtige vocalen aan nummers voor Laidback Luke, Ralphi Rosario, Moguai en meer top-dj’s.

Terri B! domineerde de hitlijsten van dancemuziek, met drie #1’s in de Billboard Club Songs-hitlijst. Ze heeft verslavende singles uitgebracht op labels als Spinnin’, Ultra, Kontor, Hed Kandi en Defected. Het nummer “Blind Heart” met de Zweedse dance-act Cazzette was een groot succes op Spotify en haalde meer dan 65 miljoen streams.

Haar muziek is ook verschenen in films als Snabba Cash en Memory met Liam Neeson in de hoofdrol, en is te horen geweest op So You Think You Can Dance en in Uber-advertentiecampagnes.

Naast haar vocale talenten is Terri een bekroonde songwriter die achter de schermen hits maakt voor grote artiesten.

Toch is Terri nooit tevreden geweest met het vasthouden aan één pad. Als Terri Green scoorde ze vier #1 US Indie Soul Records en vier #1 UK Soul Chart-hits met haar verfijnde soul- en R&B-muziek geproduceerd samen met haar vaste medewerker Torsten Abrolat.

Of ze nu mensen in beweging krijgt als Terri B! of zielen beroert met haar hoge stem als Terri Green, deze veelzijdige hitmaker legt haar hele hart in elk nummer. Hoewel haar lijst met prestaties al verbluffend is, is Terri nog maar net begonnen. Blijf op de hoogte door haar sociale media te volgen voor het laatste nieuws over de aankomende projecten en optredens van deze creatieve krachtpatser. Haar blijvende muzikale erfenis blijft groeien. Neem contact op met Terri Green: management@terrib.com

Geschreven door Cor Winkels

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)

Luister via mobiel
Artiest VD Week
Radio players

Nu Speelt

Nu Speelt:

0%